2009 m. gegužės 19 d., antradienis

Kas per? Svečiai? (a.k.a. The Uninvited)

Tai buvo dar viena nuobodi diena, mano nuobodžioje kasdienybėje. Dar nuobodžiau nei visad įsijungiau kompiuterį, iškart, vos kompiuteriui įjungus pačią nuobodžiausia operacine sistemą Vista, nuobodžiai užsukau pažiūrėti, ko nuobodaus man pasiulys linkomanija. Siaubo filmas? The Uninvited (lit. Nekviesti svečiai), kas čia per nuobodybė? Imdb 6.4? Kaip siaubo filmui neblogai. Bent jau turesiu ką veikti dvi valandas... Pasidarė įdomu.
Istorija pasakoja jaunos merginos Anos istoriją. Iš kart po neaiškios motinos mirties, Ana atsikelia psichiatrinėje klinikoje, kurioje jai diagnuozojama silpna amnezijos forma. Grįžus namo, merginos ir jos sesers Aleks širdys nusiridena į kulnus, kai jos suprantą, jog motinos mirtis, nė kiek nepaveikė tėvo, anaiptol, tėvas Stivenas ruošiasi vesti savo namų tvarkytoją Reičel. Vos sužinojusios jog Reičel jau seniai ruošėsi "prisijaukinti" merginų tėva, seserys įtaria jog motinos mirtis buvo neatsitiktinė...
Kad ir kaip nenorėčiau, visgi šioje vietoje turiu padėti tašką, nes kitaip galiu atskleisti visą filmo siužeto paslaptį. O tikrai nemanau, kad jūs to norėtumete...
Visgi galiu jums prižadėti jog brolių Gardų sukurtas filmukas tikrai įtraukiantis, įdomus ir malonus akiai. Filmo siužetas tai dovana "The ring" gerbėjams, o tie, kuriems patiko filmų "Saw" pabaigos, tikrai nenusivils pažiūrėja ir šį filmą. Tad malonaus žiūrėjimo:







P.S. Vos prieš kelias sekundes sužinojau, jog tai korejietiško filmo perdirbinys. Juk visi žino kokie geri būna azijiečių siaubo filmai ("Pagieža", "Skambutis").

Komentarų nėra: